Fototävling 14/1 - 2011



jag är med och tävlar hos Alice med denna bilder här över. Man vinner ett valfritt pris under 150kr hos johanpixels. direktlänk till inlägget finner du här.

Jag tog bilden för att den är så kall.. temat är vinter, och jag ser bara kall vinter i den! uscha :D hihi.. det var exakt därför jag tog den här bilden! :D

Fototävling. 29/12


Foto: Jag

"Jag valde bilden för att jag känner kyla i den! Kallt - vinter! frosten på rutan, en kall morgon! Dagen innan julafton är den tagen! så det är så mycket vinter det bara kan bli! :)"

Jag är nämligen med o tävlar hos Malin i en fototävling där temat är vinter. Man kan vinna ett sånt här stativ fast dyrare då, för ett värde av 349:-. Riktigt häftigt! Direktlänk till tävlingen är --->Här<--- och priset kommer ifrån johanspixel.

Vore helt azuum o vinna! :)
http://nattafoto.webblogg.se

Fototävling


tycker den är så mysig, för det är en hund (a) :D
Har annars bara på granen.. hihi, men tyckr hunden är såååå söt!

där jag tävlar med denna bild.. din mysigaste julbild är temat.. jag har inte hunnit ta så många ännu.. men.. jag tävlar hos jennafiona, och direktlänk till inlägget har du HÄR. Och Det man vinner är en valfri produkt under 100:- hos Johanpixels webbshop.

Dubbelring 22/12 eller 23/12



Jag är med i emmaalouisefoto.blogg.se tävling där man kan vinna den här dubbelringen från cocoo.se var med här du också !

Sumopix 20/12

Jag är med och tävlar här, om ett presentkort på 300 kronor på sumopix.com.

För tävlingar :D

denna bloggen kommer jag lägga upp tävlingar, såna jag är med i och såna jag tipsar om.
Min vanliga blogg är: http://nattafoto.webblogg.se

där kan ni läsa om mitt stora intresse till foto!
ha det gött!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0